Kun treeneistä tulee elämäntapa

Kohti Kunnollinen-statusta hiipivän Nooran treenipäivä alkaa aamuaikaisella kello 8.00 joka maanantai, keskiviikko ja perjantai kuntovalmentaja Kirsin kanssa. Kahdeksan viikon välein vaihtuva X-Method-treeniohjelma rytmittää sopivasti harjoittelua, joka tähtää vahvasti lihaskunnon parantamiseen. Nooran Kunnollinen Tehtävä alkoi viiden kilon painoilla treenaten, mutta nyt, reilun kahden Leaf Areenalla vietetyn kuukauden jälkeen, hän voisi nostella yläilmoihin ”pikkuauton” painon edestä rautaa. Nooran treenit ovat tähän mennessä kuluneet pääasiassa painojen ja tankojen parissa rehkien.

Kolme treenikertaa viikossa ei suinkaan ole riittänyt Nooralle. Hän käy kerran viikossa Leaf Areenan Spinning-tunnilla ja kertaalleen kevyellä lenkillä. Näin treeniviikosta muotoutuu sutjakka viiden päivän kuntoilupotpuri. Noora on koukuttunut hyvään oloon ja on jo nyt päättänyt jatkaa omatoimista liikuntaa Kunnollisen Tehtävän päätyttyä.

X-Method on ollut varsinainen erergiapotku Nooran arkeen, sillä hän jaksaa työskennellä aikaisempaa paremmin ja pidempään. Samalla se on rytmittänyt hänen ruokailuaan säännöllisten välipalojen muodossa.

Ennen kovin liikkumatonta elämäntyyliä viettänyt Noora on tosissaan ottanut liikunnan osaksi uutta minäänsä. Jopa niin tosissaan, että päätti raahata treenivarusteet mukanaan ruotsinlaivalle. Kunnollinen ajatus karahti kiville, sillä eipä laivalla mitään kuntosalia ollut. Onneksi tuota pikaa koitti taas maanantai ja kello 8.00.