TEHTÄVÄVÄLINEET

Kunnollinen Tehtävä:ssa sinua jeesaavat Leaf Areenan modernit tehtävävälineet. Leaf Areena on Turun alueen suurin kaikkien kunnottomien ja jo kunnollisiksi punnertaneiden liikunta- ja elämyskeskus, vain kymmenen minuutin ajomatkan päässä keskustasta.

KADOTTAMO – MONIPUOLISEEN HARJOITTELUUN

Kadottamo on Leaf Areenan uusi, monipuolisen harjoittelun keskus, jossa Kunnottomat pääsevät ottamaan mittaa itsestään ja toisistaan. Kadottamossa järjestämme myös ryhmäliikuntatunteja ja kurssimuotoisia erikoiskoulutuksia. Kadottamossa treenaat esimerkiksi TRX-treeneissä, jotka aktivoivat monet kehon lihasryhmät samanaikaisesti. Treenien tehokkuus perustuu treenaajan oman massan hyödyntämiseen – erillisiä painoja ei siis tarvita.

 

Tutustu Leaf Areenan Kadottamoon.

Forever kuntoklubi – VAIN PARASTA KUNNOTTOMILLE

Kunnottomat saavat käyttöönsä koko Leaf Areenan viihtyisän ja nykyaikaisen Forever kuntoklubin 2000 neliömetriä. David-kuntosali- ja vipuvarsilaitteet sekä Star Trac -lämmittelylaitteet ovat kuntovalmentajien luottovälineet virtaviivaistamisessasi. Lihasmassan kasvattamiseen tähtäävät Kunnottomat toimitetaan Leaf Areenan vapaapainoalueelle, joka rutistaa irti sen viimeisinkin hikipisaran. Tarjoamme ensimmäisenä kuntosalina Turussa treenaajien käyttöön myös Human Sport -laitekokonaisuuden.

 

Tutustu Leaf Areenan Forever kuntoklubiin.

RYHMÄLIIKUNTAOPERAATIO

Vaikka Kunnottomien treenit keskittyvät yksilösuoritteisiin, Leaf Areena tarjoaa mahdollisuuden ryhmähengen piristämiseen peräti kolmella ryhmäliikuntatilallaan. Niitä jokaista viilentää tehokas jäähdytetty ilmastointi ja ne ovat akustisesti optimoidut ja äänieristetyt miellyttävien treenien takeeksi.

 

Salien välineisiin kuuluvat lisäksi studiotason äänentoisto, kirkasvalot ja tehostelamput tunnelmaa luomaan. Spinning-salimme varusteluun kuuluvat aidot Spinning-pyörät, jotka vetreyttävät yhden jos toisenkin Kunnottoman. Kyytiä saat myös Leaf Areenan Les Mills -tunneilla, Zumbassa ja rankoissa kahvakuula-treeneissä.

 

Tutustu Leaf Areenan ryhmäliikuntatarjontaan.

KUNNOLLISEN TEHTÄVÄN KOODISANA: GOLF

Leaf Areenalla voit keskittyä golfin pelaamiseen sekä swingin ja tasoituksen parantamiseen. Tulet harjoittelemaan Leaf Areenan Golfmaailmassa, tarkemmin sen 14 lyöntipaikan Golf Sisäharjoitteluhallin lämmössä, Golf Simulaattorin maailmanluokan radoilla ja 100 neliön lähipelialueella, joka sisältää erillisen Par 2 -radan sekä yhdeksänreikäisen minigolf-radan. Oman Kunnollisen Tehtäväsi golfin parissa voit aloittaa Golf Sisäharjoitteluhallissa kertalipulla, 10-kortilla, kausikortilla tai Golf VIP-kortilla.

 

Tutustu Leaf Areenan Golfmaailmaan.

TEHTÄVÄ PELIAREENALLA

Leaf Areenan kolme täysimittaista Kunnollinen Tehtävä -luokan pelikenttää liikuttavat Kunnottomia Turun alueen monipuolisimmassa urheilumiljöössä. Kaikki kenttämme on päällystetty Kunnollisten Tehtävien Joukon testaamalla huippuluokan Taraflex Sport M Plus -urheilupäällysteellä, varustettu salibandyliiton hyväksymillä varusteilla ja Fatpipen salibandy-kaukaloilla.

 

Monikäyttöisillä pelikentillämme voit pelata esimerkiksi sellaisiakin pelejä, joiden koodinimet ovat salibandy, futsal ja sulkis.

 

Tutustu Leaf Areenan Peliareenoihin.

TEHTÄVÄ: LAPSETON

Leaf Areenan palveluihin kuuluu myös lapsiparkki Mehukatti Lastenmaailmassa, joten voit tuoda lapsesi valvojien hoivaan esimerkiksi treenien tai ryhmäliikuntatuntien ajaksi. Näin oma Kunnollinen Tehtäväsi sujuu murheitta. Varaathan hoitoajan Leaf Areenan kahvilasta tai puhelimitse numerosta 010 281 4400 viimeistään päivää aikaisemmin.

 

Hoitoaika on maksimissaan 1,5 tuntia. Hoidettavan lapsen on oltava vaipaton, vähintään 3-vuotias eikä nälkä saa kurnia masun pohjalla, sillä hoitopaikassa ei ole välipalatarjontaa.

 

Tutustu Leaf Areenan Mehukatti Lastenmaailmaan ja lapsiparkkiin.