Kunnollinen Tehtävä pienen langan varassa

Kunnollinen Tehtävä on Kunnottomalle paljon muutakin kuin Leaf Areena -vierailu. Siitä olisi oikeastaan puhuttava hyvinvoinnin punaisena lankana, johon on ollut mahdollista tarttua kiinni konkreettisesti. Langan päästä pitää kiinni kuntovalmentaja ja tiukasti pitääkin.

Kuntovalmentaja on Kunnotonta eteenpäin puskeva voima, jonka ansiosta treenaaminen on säännöllistä ja tuloshakuista, siis tehokasta. Viime päivityksessä käsittelimme ohimennen kuntosali-chillailijoita, joille kuntosalikäynnit ovatkin ennen kaikkea sosiaalinen tapahtuma. Salilla saattaa vierähtää kahdesta kolmeen tuntia, mutta harjoittelulle tästä ajasta on pyhitetty vain tovi, jos nyt edes pyhitetty-sanaa on mahdollista tässä kohtaa käyttää.
Kuulkaa siis kaikki kuntosali-chillailijat, Kunnollinen Tehtävä kutsuu teitä ja julistaa seuraavaa: kuntovalmentajan avulla on mahdollista saavuttaa kunnollisia ihmeitä. Ensinnäkin harjoittelu on monin verroin motivoivampaa, kun kuntovalmentajan kanssa voi käydä läpi oikeat harjoitteluliikkeet ja tutustua kuntosalilaitteiden toimintaan. Näiden seikkojen johdannaisena välttyy liikarasituksilta ja vinksahtaneilta nikamilta. Toiseksi oman edistymisen seuranta ja siitä saatava palaute pumppaavat motivaatioon lisää voimaa. Palaute on niin suullista kuin mustavalkoista.

Niinä hetkinä, joina kuntovalmentaja ei ole vieressä tiukasti sparraamassa, on muistettava punainen lanka. Se punainen lanka, joka puskee hissin sijaan rappusiin. Se punainen lanka, joka motivoi kulkemaan päivittäiset matkat jalan tai polkupyörällä. Ja se punainen lanka, joka ei rispaannu pidemmänkään Kunnollisen Tehtävän matkassa. Tämän punaisen langan toisesta päästä pitää kiinni Kunnoton.