Kunnollinen treenitarina: Pirkko Paatelo

Kunnollisen Tehtävän tulokset 1.1.2013–26.6.2013

paino -7,0 kg

lihasmassa +0,5 kg

rasvaprosentti -7,7 %

rasvamassa -8,0 kg

Kunnollisen Tehtävän treeniprofiili

Pirkko Paatelo välittää asuntoja ja työskentelee SKV Kiinteistövälitys Oy:ssä paikallisjohtajana. Energinen ja tuloshakuinen Pirkko päätti Kunnollisen Tehtävän myötä välittää enemmän myös terveydestään, jotta voisi huoletta jatkaa rakasta golf-harrastustaan.

Painon pudottaminen, lihaskunnon parantaminen ja golfin talviharjoittelu kuuluivat hänen treenitavoitteisiinsa. Tehtävänsä motivaattoreiksi hän mainitsi ne naisen henkilökohtaisimmat numerot, jotka on ripoteltu henkilövaakoihin, mittanauhoihin ja vaatteiden pikkulappusiin.

Tehtävän pahiksia olivat golfia vieroksuvat selkänikamat.

Onko kunnollinen kehittymisesi vastannut tavoitteitasi?

Kunnolliseen Tehtävään osallistuminen on ollut yksi elämäni parhaimmista päätöksistä, ja tämä puolivuotta on ylittänyt kaikki odotukseni. Treenaan yleensä aamuisin, mikä auttaa minua sovittamaan treenit kiireiseen päiväaikatauluuni. Aamutreenit ovat yllättäen sopineet minulle todella hyvin, vaikka en ole aikaisemmin ollut tippaakaan aamuihmisiä.

Oletko tyytyväinen nykyiseen oloosi?

Oloni on 10+. Kun lopettelen päivän treenit aamutuimaan, lähden töihin mielettömissä fiiliksissä ja energisenä. Saan päivän mittaan todella paljon aikaan. Myös toistuva hyvänolontunne treenien jälkeen on todella palkitsevaa.

Mikä oli parasta Kunnollisessa Tehtävässä?

Hyvät kuntovalmentajat ovat olleet oman Kunnollisen Tehtäväni tähtiä, joiden tuki näkyy konkreettisesti treenituloksissa. Esimerkiksi kalorinkulutukseni on paljon parempi aina, kun treenaan Timon (Pirkon kuntovalmentaja) kanssa. Minun on pakko mainita myös X-Method-treenien mainio omaseuranta, joka oli mielestäni osa onnistunutta Kunnollista Tehtävää.

Millaisia onnistumisentunteita koit Kunnollisen Tehtävän aikana?

Suurimpia onnistumisentunteita koin hieman ennen Kunnollisen Tehtävän puoliväliä, kun aloin nostella suuria levypainoja, jotka sitten sainkin ylös tavoitteiden mukaisesti.

Kunnollisen Tehtävän parhaat treenit