Kunnollisen Tehtävän loppuraportti: Pasi Tenho


Kiinteistösijoittajan Pasi Tenhon oli tullut aika sijoittaa omaan itseensä. Golfin parissa viihtyvä liikemies haluaa vakaasti viihtyä lempiharrastuksensa parissa myös tulevaisuudessa ja lähtikin tavoittelemaan Kunnollisella Tehtävällä jämäkämpää lihasmassaa ja kestävyyttä. Hänen tavoitteinaan olivat yleis- ja lihaskunnon parantaminen sekä painon pudottaminen. Pasi Tenho luotti Kunnollisen Tehtävän luoman ryhmäpaineen ja julkisuuden pitävän tehtävän tunnollisena, sillä kasvojaan ei sovi menettää.

Tehtävän pahiksia olivat golfia vieroksuvat selkänikamat.

Kuntovalmentaja Petri Mähkän  treeniraportti

Pasin tulokset paranivat Kunnollisen Tehtävän edetessä, mutta hän ei pystynyt pitämään kiinni X-Method-harjoitteluaikataulusta. Syinä tähän olivat golf-harrastus ja työkiireet. Kaikesta huolimatta olen tyytyväinen Pasin edistymiseen. Hän jatkaakin vielä Kunnollista Tehtäväänsä.

 

Kestävyyden kehitystä mitattiin pyörätestillä, jossa kuormitusta nostettiin 2 minuutin välein pitäen kampikierrokset vakiona. Tämä testi suoritettiin samalla tavalla alussa ja lopussa.

 

Voiman kehittymistä mitattiin harjoitusjakso 1:ssä tehdyillä voimaliikkeillä, joita kaikkia ei ole enää harjoituksissa tehty maaliskuussa loppuneen harjoitusjakso 1:n päättymisen jälkeen. Lopputestissä liikkeet tehtiin samalla tavalla kuin harjoittelun alkaessa. Tuloksien laskennassa ei ole otettu huomioon alussa käytettyjä harjoittelupainoja, jolloin oikeita ja turvallisia suoritustekniikoita opeteltiin.

Pasi Tenhon mietteet Kunnollisesta Tehtävästä

Kunnollinen Tehtävä ylitti kaikki odotukseni. Ehdottoman hyvät kuusi kuukautta takana. Painon pudottaminen ei ollut minulle ykkösasia, mutta siltikin sain 7 kiloa karistettua. Edistymiseni on ollut oikein hyvää, vaikka työt ja golf ovatkin pitäneet minut kiireisinä. Yllätyin siitä, miten pienellä rehkimisellä edistyin kuntoni kohottamisessa.

Kunnollisen Tehtävän tulokset 1.1.2013–25.6.2013

paino -7,0 kg

lihasmassa –

rasvaprosentti -5,2 %

rasvamassa –