Lähellä Kunnollinen-statusta, mutta…


X-Method on Pasi Tenhon osalta edelleen hieman jälkijunassa. Herra on ehtinyt treeneissään toisen harjoittelujakson puoliväliin, sillä työreissut ja muutenkin hektinen aikataulu ovat vieneet rutosti aikaa. Siltikin Tenhon yleisfiilikset ovat tällä erää erinomaiset ja treenien jatkosta syksyllä on jo sovittu. Myös hyvin käyntiin pyörähtänyt golf-kausi ottaa oman aikansa, mutta tämä aktiviteetti on rinnastettavissa reippaaseen treeniin. Tästä syystä Pasi Tenho treenaa nyt vain kaksi kertaa viikossa Kunnollisen Tehtävän parissa. Aikaa ei vain yksinkertaisesti riitä muuhun, satunnaisia lenkkejä lukuun ottamatta.

Sen Tenho toki on huomannut, että vuosia sitten lopahtaneen lenkkeilyharrastuksen herätteleminen pitkältä tauolta ei tuottanutkaan sen suurempia ongelmia – kiitos Kunnollisen Tehtävän. Toisen yllätyksen on tarjoillut oman kunnollisen kehittymisen nopeus ja helppous, sillä Tenho on treenannut X-Methodin mukaisesti vain pari, kolme tuntia viikossa. Tämä on riittänyt. Tietysti on muistettava golfin jeesaava taustavaikutus.

Kesällä Tenho suuntaa golf-kentille. Odotettavissa on entistä kovempia tuloksia. Ja monta Tenholle rahansa menettänyttä kilpagolfaajaa.

Kehon koostumusanalyysi

Paino
23.04.2013: 88.8 kg -> 81.1 kg / Tulos: -7.7 kg

Rasvaprosentti 
23.04.2013: 23.0 % -> 14.9 % / Tulos: -8.1 %

Fitness-pisteet 
23.04.2013: 80 -> 89 / Tulos: +9