Onnistuja: Minnan haastattelu

1. Mistä sait tietää Kunnollinen Tehtävä 2 kurssista

Televisiomainoksesta ja Turkulainen-lehden mainoksesta. Kävin niiden perusteella netistä katsomassa lisätietoa. Nettisivuilla olikin paljon lisätietoa; treenivideoita ym.

2. Mikä sai sinut lähtemään mukaan?

Halusin löytää uudelleen liikkumisen ilon ja halusin myös hiukan pudottaa painoa. Olen kokeilunhaluinen ihminen ja ryhmässä treenaaminen vaikutti tehokkaalta tavalta.

3. Mitä olet pitänyt kurssista ja mahdollisuudesta treenata myös omaan aikaan itsenäisesti?

Olen pitänyt treeneistä, niiden tehokkuuteen voi itsekin vaikuttaa lisäämällä painoja yms. Treenikirja on kiva, siihen kirjataan treenit ylös ja voi tehdä omia muistiinpanoja. Alun inbody kehonkoostumusmittaus oli kauhistus, mutta herätteli hyvin ja antoi lisämotivaatiota.

4. Onko treeniryhmässä hyvä ryhmähenki?

Meidän ryhmässämme on loistava henki, pois ei voi treeneistä olla! Joka kerta saa ohjaajalta myös henkilökohtaista ohjausta vaikka ryhmänä mennäänkin. Se tuntuu mukavalta.

5. Millaisia tuloksia olet itse saanut, kurssihan on vasta puolessa välissä?

Tuloksia on tullut. Teen ryhmätreenin lisäksi 2-3 kertaa viikossa omat treenit tai menen ryhmäliikuntatunnille. Ystävät ovat huomautelleet, että ryhti on parantunut, olen energisempi ja kroppa vaikuttaa jo muuttaneen muotoaan. Itse olen huomannut mm että unenlaatu on parantunut. Olen päässyt kokeilemaan uusia lajeja ja kehonhuoltotunteja.

6. Kenelle sinä suosittelisit KT2 treeniryhmää?

Voin suositella kyllä kaikille, kuntotasosta riippumatta. Ja vaikkapa vain että löytää sen kadonneen liikkumisen ilon. Ja kun jaksaa noudattaa ohjeita treenissä ja ruokavaliossakin tuloksia syntyy varmasti.