Treenit Pirkko Paatelon kanssa, osa 1


Pirkko Paatelon Kunnollinen Tehtävä on potenut viime ajat flunssaa ja lääkekuurillakin se on piipahtanut. Tämä tarkoittaa tiukkaa pidättäytymistä treeneistä, sillä kipeänä ei ole syytä urheilla tippaakaan, mutta kunnollisesta ruokavaliosta saa silti pitää kiinni. Tästä asiasta Timo Kujanen on Pirkkoa muistuttanutkin: syö hyvin, flunssakausi ei ole ruokasniiduilun aikaa, pidä itsesi vahvana ja niin edelleen. Lisää kunnollisesta ruokavaliosta seuraakin tämän päivityksen toisessa osassa.

Pakkotauko Kunnollisesta Tehtävästä on harmittanut Pirkkoa paljolti, sillä hän on huomannut kaipaavansa liikunnan tuomaa psyykkisesti nastaa oloa ja jokaisen treenikerran jälkeen saapuvaa voittaja-fiilistä. Sen suurempaa daunarin-poikasta ei onneksi päässyt syntymään, sillä Pirkko selätti flunssan kunnollisin ottein, ja hän on jo päässyt takaisin harjoittelemaan.

Pirkon harjoitteluihin kuuluu viikossa kolme ohjattua treeniä, jotka sopivat hänen mielestään parhaiten aamuun – treenien jälkeen koko päivä on vasta edessä ja mieli + keho käyvät sellaisilla kierroksilla, että kaikki maailman työt voisi tehdä siinä samalla hetkellä. Pirkon treeniviikko täydentyy Spinningillä, hiihdolla ja kävelyllä. Tyypillinen yhden treenin kesto on noin 45 minuuttia, mutta viikonloppuisin Pirkolla voi vierähtää liikuntaan kolmekin tuntia.

Joka torstai Pirkko treenaa puttia ja swingiä golf-ammattilaisen Antti Lehtisen komennossa Leaf Areenan Golf Maailmassa, jotta saattaa tuota pikaa lähteä miehensä Hannun kanssa Barcelonaan pelaamaan golf-gurun ottein. Pariskunta on valinnut hotellinsa sen kuntosalivarustelun perusteella – vain Kunnollisen Tehtävän luokan sali kelpaa. Mikä parasta, Timo Kujanen suunnittelee Pirkolle oman treeniohjelman reissun päälle. Näin tehokasta meno siis on Leaf Areenalla.