Yhdentoista viikon treenituloksena loistofiilis


Ensimmäinen X-Methodin kolmesta harjoitusjaksosta on nyt Pasi Tenhon osalta kuntoiltu. Yhden jakson suunniteltu kesto on kahdeksan viikkoa, mutta Tenhon pienten sairastelujen ja golf-matkojen myötä hänen Kunnollinen Tehtävänsä on tähän mennessä viivästynyt kolmisen viikkoa. Kunnollista edistymistä on kuitenkin tapahtunut, sillä Tenhon paino on pudonnut yhdentoista viikon kuluessa seitsemän kiloa ja mittanauhakin kulkee vyötärönympäryksellä kymmenen senttiä lyhyemmän matkan. Herran yleisfiilikset ovat siis varsin loistavat. Ja kuten kaikilla muillakin kunnottomilla, Tenhon vireystila on täysin toista kastia kuin vuoden alussa ja uudet ruokailutottumuksetkaan eivät ole aiheuttaneet ongelmia. Proteiinipitoinen ruokavalio ja X-Method kaiken kaikkiaan sopivat Pasi Tenhon pirtaan.

Vaikka kuudentoista viikon X-Method-rupeama on vielä edessä, Tenho on jo nyt päättänyt jatkaa kuntovalmentajansa Petri Mähkän johdolla treenaamista Kunnollisen Tehtävän päätyttyä. Herrat ovat sopineet jatkavansa yhteistyötään yhden treenikerran parissa viikoittain. Tammikuun alussa Tenho uumoili ryhmäpaineen pitävän hänen Tehtävänsä tunnollisena, mutta toisin kävi. X-Method ja Petri Mähkä ottivatkin Tenhosta tukevan niskaotteen.

Kunnoton herramme treenaa viisi kertaa viikossa päiväsaikaan. Samalla kun muut työmyyrät hörppivät iltapäiväkahvejaan siinä kello kahden kieppeillä, Tenho vuodattaa hikeä Leaf Areenalla. Voipa sama toistua viikonloppuisinkin. Koska Tenho kuuluu myös Kunnottomien salaiseen G.O.L.F.-organisaatioon, hän kurittaa golf-palloja Leaf Areenan Golf Maailmassa ainakin kaksi kertaa viikossa tai poukkoilee Euroopan golf-kentillä hieman epäsäännöllisemmin. Kuten arvata saattaa, Pasi Tenhon golf-pallot viuhuvat viherkenttien yllä entistä paremmin, voimakkaammin ja tarkemmin. Kunnollinen-status häämöttää jo horisontissa.